Nieuws

Keuzehulp passende zorgverzekering gemeente Roermond 05-05-2021

De gemeente Roermond biedt inwoners de mogelijkheid om gebruik te maken van keuzehulp, voor het kiezen van de goedkoopste zorgverzekering die het beste past bij uw persoonlijke situatie.


Door het invullen van onderstaande vragen ontvangt u advies op maat. Hierbij wordt gekeken naar alle beschikbare zorgverzekeringen in Nederland.De gemeente Roermond biedt samen met zorgverzekeraar CZ een collectieve zorgverzekering aan voor mensen met een laag inkomen. Als u deelneemt krijgt u 7% korting op de premie van de aanvullende verzekering. Hierbij kunt u zelf uw CZ zorgverzekering samenstellen. (In de keuzehulp wordt de CZ net zoals alle zorgverzekeringen in Nederland meegenomen).
Iedere Nederlander heeft een zorgverzekering nodig. Verschillende zorgpolissen in kaart gebracht:
Op deze website staan alleen zorgverzekeringen die:
-alle inwoners toelaten en geen wachttijden hebben;
-een contract hebben met alle ziekenhuizen in de regio;
-de keuze geven om het verplicht eigen risico van € 385,- per jaar gespreid te betalen.
De verschillende zorgpolissen zijn zorgvuldig in kaart gebracht.Alle inwoners van Roermond kunnen deze website gebruiken. Na het invullen van een aantal gegevens krijgt u een vrijblijvend onafhankelijk advies voor een passende en mogelijk goedkopere zorgverzekering. Aanmelden bij een andere zorgverzekeraar kan heel gemakkelijk via dezelfde website. Na aanmelding wordt u automatisch afgemeld bij uw oude zorgverzekeraar. Let op: overstappen naar een andere zorgverzekeraar, kan alleen vanaf half november tot en met 31 december.
Als u nog vragen heeft kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 0475. Vertel dat u belt voor de website ‘Gezond Verzekerd’. Dan wordt u doorverbonden met een medewerker van de afdeling Sociale Zaken.

 

Geplaatst door: Angela Hokstam