Nieuws

Speeltuin Kitskensberg ontvangt 5000,- Euro van Rockwool 05-05-2021

Medewerkers van het bedrijf Rockwool hebben ieder jaar de mogelijkheid, om de waarde van hun kerstpakket te schenken aan een goed doel in de regio.


Dit jaar ging de opbrengst van de Kerstpakkettenactie, aangevuld met een bijdrage van de directie, naar Speeltuin Kitskensberg in Roermond.
De waarde van de cheque wordt gebruikt voor een nieuw rolstoeltoegankelijk speeltoestel, zodat ook minder valide kinderen kunnen spelen in de gezellige speeltuin. De opening van de carrousel is gepland in het voorjaar van 2020.
Begin 2013 is Speeltuin Kitskensberg geheel gerenoveerd en een prachtige natuurspeeltuin geworden, die ook toegankelijk is voor minder valide kinderen. Zij zijn ambassadeur Samen Spelen van de Nederlandse Stichting, voor het Gehandicapte Kind. Daarnaast nemen zij deel aan de speeltuinbende. De Speeltuinbende is een testteam van kinderen met én zonder handicap. Er wordt ervoor gezorgd dat speelplekken in Nederland toegankelijk worden gemaakt, zodat kinderen - met én zonder handicap - samen kunnen spelen.
De speeltuin staan aan de Oude Keulsebaan 150
6045 GB Roermond.Het telefoonnummer is :+31 (0)475 323709

Geplaatst door: Angela Hokstam