Nieuws

Talenti a Casa opent nieuwe locatie in Roermond 14-01-2020

Talenti a Casa heeft deze maand een nieuwe locatie geopend in Roermond.


Bij Talenti a Casa geven deskundige- en energieke professionals aandacht en begeleiding op maat. Echte ondersteuning voor ouders die vragen hebben over opvoeding, ontwikkeling of gedrag(0- 18 jaar).
Talenti a Casa is een Jeugd- ggz waar we met psychologen en orthopedagogen werken, met en voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het gaat dan om diagnostisch onderzoek, behandeling en begeleiding voor allerlei zorgen die ouders of hun kind hebben. Denk aan concentratie- en sociaal- emotioneel problemen, zelfbeeld, trauma, angst enz. Wij zijn in 2012 gestart in Venlo en hebben inmiddels ook locaties in Reuver, Horst en vanaf januari ook in Roermond vertelt Anniek van Talenti a Casa.
We merkten dat steeds meer mensen uit Midden- Limburg ons weten te vinden en omdat we contracten hebben met alle gemeenten in Midden- Limburg, leek het ons voor de ouders en hun kinderen een fijn idee, om een beetje dichter bij huis te kunnen zijn. Onze visie is dat we ouders en hun kinderen op een laagdrempelige- en huiselijke manier (a casa) willen helpen. We werken met 1 behandelaar die het hele traject bij het gezin blijft. En we hebben geen wachtlijsten besluit Anniek.
Talenti a Casa staat aan de Roerkade 8.

Geplaatst door: Angela Hokstam