Nieuws

Maandelijks Burn- out café in Roermond 16-01-2020

Rian Crins organiseert vanaf woensdag 5 februari maandelijks een Burn- out café in Roermond, voor iedereen die in Midden- Limburg te maken heeft met een burn- out.


Heeft u een burn- out of heeft u het gevoel dat u er niet ver meer vanaf zit? Heeft u lief, vriend, vriendin, zoon of dochter, medewerker een burn- out? U bent van harte welkom in het burn- out café.
In een ongedwongen sfeer komen we bij elkaar om verhalen, ervaringen en tips te delen legt Rian uit. Iedere maand staat er een thema centraal, waarmee de bijeenkomst gestart wordt. In een kleine veilige setting is er alle ruimte en aandacht voor u. Deel u verhaal of luister naar dat van anderen. Om van te leren of om (h)erkenning te vinden.
Zes jaar geleden heb ik zelf een burn- out gehad vertelt Rian. De eerste tijd kon ik niks en had ik er niet aan moeten denken, om naar een burn- out café te gaan. Maar nadat de ergste uitputting verdwenen was, had ik het zelf heel fijn gevonden om lotgenoten te ontmoeten. Ik heb me in die tijd heel alleen gevoeld en vond het lastig om uit te vinden waar ik gespecialiseerde hulp kon krijgen. Voor mijn gevoel moest ik alles alleen uitzoeken en begrepen de mensen om me heen vaak niet echt, hoe ik mij voelde. Dat is de reden waarom ik gestart ben met het burn- out café.
De burn- out cafés zijn op: 5 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 6 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december 2020.
Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
Waar: de Graasj in Roermond
Bijdrage in de kosten: 5 euro p.p.
Omdat iemand met een burn-out vaak last heeft van prikkels, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via ad@riancrins.nl o.v.v. aanmelding burn-out café en de bijbehorende maand.

Geplaatst door: Angela Hokstam