Nieuws

Overleg Bewonersgroep 14-1-2020 16-01-2020

Ook in het nieuwe jaar zet de bewonersgroep zich in voor uw wijk. Kort verslag van het overleg van dinsdag 14 januari.


Ook in het nieuwe jaar zet de bewonersgroep zich in voor uw wijk. Kort verslag van het overleg van dinsdag 14 januari.Er werd begonnen met een minuut stilte wegens het recente overlijden van Wilfried Baum, lid van onze bewonersgroep en een gewaardeerd vrijwilliger in de wijk.

De Roermondse straatcoaches en een jongerenwerker waren als gast aanwezig tijdens dit overleg en hebben vertelt over hun werkzaamheden.

De vergadering werd geüpdatet over actualiteiten rondom tiny forest en AED. Daarnaast zijn de plannen voor drie pleingesprekken in de wijk dit jaar besproken. Ook kwam de organisatie van een dag over het thema Bevrijding aan bod. Over al deze zaken houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Financiële zaken kwamen aan bod, waaronder de kosten voor het onderhoud van onze website. Ook het gebruik van het wijkgebouw voor een steeds grotere diversiteit aan activiteiten kwam aan bod.

Tenslotte werd kort de toekomst en nieuwe organisatie van bewonersgroep en wijkraad aangestipt. Ook wij moeten ons voorbereiden op de toekomst en taken herverdelen. Dit onderwerp zal de hoofdmoot vormen van ons eerstvolgende overleg medio maart.

Wil jij meedenken over allerhande actualiteiten in je wijk, werken aan een leefbare wijk voor iedereen of heel specifiek doen wat je leuk vind of waar je goed in bent in een van onze werkgroepen, laat dan een bericht achter of stuur een WhatsApp naar 06-13210231.

Geplaatst door: Rob van Vugt