Nieuws

MeetingReview reikt de Publieksprijs uit aan vijf categorieën 17-01-2020

Ook dit jaar heeft MeetingReview de Publieksprijs uitgereikt, aan vijf verschillende categorieën. Vorig jaar was TheaterHotel De Oranjerie de trotse winnaar, in de categorie XXL.


Dit jaar zijn zij wederom het best beoordeeld, van alle XXL locaties en mogen zij de publieksprijs voor het tweede jaar op een rij, in ontvangst nemen.
De publieksprijs wordt jaarlijks uitgereikt door MeetingReview. Iedere meeting- en eventlocatie die op die website staat, doet automatisch mee in de 5 verschillende categorieën. MeetingReview is de zoekmachine voor meetinglocaties & meetingdiensten. Je leest reviews die je helpen bij het vinden van locaties en diensten, in de vergader- en evenementenbranche.
Alle locaties in Nederland kunnen deelnemen, aan de Publieksprijs van MeetingReview. Er is een minimum eis ten aanzien van het aantal reviews voor de locatie: 10 geregistreerde reviews in de laatste 4 jaar. De locatie met het hoogst aantal punten, wint de gouden plaquette. Nummer 2 en 3 ontvangen de zilveren- en bronzen plaquette. De publieksprijs is tevens de eerste ronde voor de Nationale MeetingAward, voor beste meeting- en event locatie van Nederland.
''Dit is nu het tweede jaar op een rij, dat we de publieksprijs hebben gewonnen bij MeetingReview. Net zoals de voorgaande jaren doen we onze uiterste best om iedere vergadering en evenement volledig naar wens te verzorgen. Daarbij leren wij ook van iedere reservering, waardoor wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en er (hopelijk) een langdurige- en prettige samenwerking ontstaat zegt de leiding van TheaterHotel De Oranjerie.We zijn supertrots dat onze gasten voor het tweede jaar op een rij, zo tevreden over ons zijn. We gaan onze uiterste best doen om jullie vergaderingen, feesten en partijen en andere evenementen ook dit jaar tot in de puntjes te verzorgen besluit de leiding van TheaterHotel De Oranjerie.

Geplaatst door: Angela Hokstam