Nieuws

LINY, PASCALLE EN LUCA ZETTEN ZICH IN VOOR HET PRINSES BEATRIX SPIERFONDS 03-03-2020

Van 20 april tot 29 april 2020 reizen Liny, Pascalle en Luca in hun rolstoel door Nederland.


Luca heeft Becker Spierdystrofie, met deze reis wordt er geld opgehaald voor het Prinses Beatrix Spierfonds en vragen ze aandacht voor spierziekten.

Het ‘Fun On Wheels team bestaat uit Liny, Pascalle en Luca. De aanleiding van het organiseren van de reis door Nederland is de spierziekte waar Luca aan lijdt, Becker Spierdystrofie. Dit is een erfelijke spierziekte die vooral bij jongens voorkomt en onder andere spierzwakte veroorzaakt. Met dit initiatief voor het Prinses Beatrix Spierfonds willen zij aandacht vragen voor spierziekten. Vanuit Maastricht rollen zij naar Urmond, Roermond ( Hotel Oranjerie ), Venlo, Venray, Cuijk, Oss, Zaltbommel, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Hoek van Holland, Scheveningen en als eindpunt het Beatrix Spierfonds in Den Haag. Hun actie is te volgen op hun Facebookpagina “ Rollend door Nederland”.

Het Prinses Beatrix Spierfonds is de aanjager van de strijd tegen spierziekten. Door samen te werken, en te financieren, stimuleren we het wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling voor de 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland. Het geld hiervoor brengen we bijeen met hulp van duizenden mensen. Mensen die van dichtbij weten wat de vernietigende impact van een spierziekte is en vele, vele anderen die ieder op hun eigen manier kracht maken tegen spierziekten. Door te geven, te collecteren, te delen en in actie te komen.

Wat: Rolstoelreis door Nederland
Wanneer: 20 april tot 29 april 2020
Waar: Start in Maastricht, finish in Den Haag.

Voor meer informatie over de deze actie kunt u contact opnemen met Pascalle Vroegop via p.vroegop@icloud.com of 06 – 41430473.
Voor meer informatie over het Prinses Beatrix Spierfonds kunt u contact opnemen met Finke Holsteijn, Fondsenwerver Acties & Events van het Prinses Beatrix Spierfonds via actie@spierfonds.nl of 070-3029727

Geplaatst door: Angela Hokstam