Nieuws

MAALTIJDVOORZIENINGEN ROERMOND 26-03-2020

APETITO vriesversemaaltijden, SLAGERIJ BEULEN, MAALTIJDSERVICE.NL, DE MAALTIJDSERVICE
en ALLE SMAKEN bieden verschillende maaltijden aan, aan burgers in Roermond.


ALLE SMAKEN aan de Burg. Beerenbroekstraat 34 te Roermond
voert een ruim assortiment aan maaltijdcomponenten. Het betreft koelversmaaltijden. Al deze componenten zijn apart verpakt zodat men zelf een menu kan samenstellen. Aanmelden kan via de site of telefonisch, (045-5284012)maar kan ook via een aanmeldingsformulier dat per post toegezonden kan worden. Bij elke levering ontvangt de klant een nieuwe bestellijst die ingevuld aan de bezorger kan worden meegegeven. Ook kan de nieuwe bestelling doorgestuurd worden via website www.alle-smaken.nl.

Bij APETITO vriesversemaaltijden (klantenservice 0800-0232975)
is er keuze uit ruim 130 vriesverse maaltijden. De bestelling dient uit minimaal 7 maaltijden te bestaan. Servicechauffeurs bezorgen wekelijks de bestellingen aan huis. Keuze voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. Vriesverse maaltijden zijn verkrijgbaar vanaf € 5,49 per en worden gratis bezorgd. Kortingsmogelijkheid als klant lid is van een organisatie waarmee Apetito samenwerkt zoals thuiszorgorganisatie, ouderenbond of welzijnsorganisatie. Eenmalig voordelig 5 maaltijden uitproberen voor € 3,99 per maaltijd. Proefpakket bestellen via klantenservice of via formulier website.

SLAGERIJ BEULEN, Markt 4 Melick (0475-531290)
5x per week een complete warme maaltijd. De maaltijden worden gemaakt in de winkel, en op maandag tot en met vrijdag tussen 16.30 - 18.30 uur warm aangeboden. Prijs: €5,50 voor een senioren portie en € 6,50 voor een reguliere portie. Bezorgkosten:
€ 1,00 per keer. Mogelijkheid om dagelijks de warme maaltijd thuis bezorgd te krijgen. De bestelling kan via mail of telefoon doorgeven worden. Klant kan per pin betalen.

MAALTIJDSERVICE.NL in Venray (klantenservice 0900-5500025)
Keuze uit 75 koelverse maaltijden die vers zijn bereid en dezelfde verpakt worden. Thuis kun je ze een week in de koelkast bewaren. Er geldt een bestelminimum van 4 hoofdgerechten. Bezorgkosten zijn € 3,95 per bestelling. Via PostNL bezorgen ze door heel Nederland op elk gewenst afleveradres. Maaltijden op werkdagen bestelt voor 12.00 uur zijn de volgende dag in huis. De maaltijdprijzen zijn gebaseerd op een internetbestelling met een minimum afname van slechts vier hoofdmaaltijden per bestelling. Telefonisch maaltijden bestellen is mogelijk, maar daarvoor wordt € 2,50 extra per bestelling in rekening gebracht.

DE MAALTIJDSERVICE, Plataanstraat 14 Venray (0478-7450740)
De Maaltijdservice draagt zorg voor de bezorging van koelvers-, vriesversmaaltijden en boodschappen. Dit gebeurt wekelijks. Bij gebruik van koelversmaaltijden is wisselen in aantal altijd mogelijk, minimale afname is 2 maaltijden. Bij vriesversmaaltijden dient men per keer minimaal 4 maaltijden te bestellen. Verder is er de mogelijkheid om 3 maanden gratis een magnetron in bruikleen te krijgen, daarna mogelijkheid tot koop. De Maaltijdservice werkt met 180 vrijwilligers die de maaltijden naar de klanten brengen op vaste tijdstippen en routes. De Maaltijdservice biedt ook een boodschappenservice aan. Klanten kunnen naast de maaltijden ook gratis boodschappen thuis laten bezorgen.
Leden van Groene Kruis ontvangen voor €15 vrijblijvend een proefpakket met 4 hoofdgerechten. Voor leden van Groene Kruis is er een spaaractie voor leuke cadeaus.

 

Geplaatst door: Angela Hokstam