Nieuws

Tigers Roermond en Moskee Tawhied bezorgen gratis maaltijden 23-04-2020

Deze week begint de Ramadan(de vasten maand van de moslims).


De Tigers Roermond en de Moskee Tawhied zijn in verband hiermee een initiatief gestart, voor mensen die vanwege de coronacrisis deze hulp hard kunnen gebruiken: ze maken zelf gratis maaltijden en bezorgen deze.
Wij "Tigers" jongeren en moskee Tawhied willen graag mensen helpen, die het financieel moeilijk hebben. Moslim of geen Moslim er wordt in Roermond geen onderscheid gemaakt. Dus deze actie is niet alleen voor Moslims. Het is voor iedereen uit Roermond die de hulp nodig heeft. Het eten en drinken kan afgehaald worden bij DB4All, Donderbergweg 36b of worden bezorgd.
Ben of ken je iemand die behoeftig is, mail ons op tigers.roermond@hotmail.com of stuur een pm of bel, SMS of WhatsApp naar 0684028265 of 0652285271.
Degene die een vastende voedt, met het geen waarmee hij zelf zijn vasten verbreekt, krijgt een beloning die gelijk is aan hem, zonder dat de beloning van de vastende persoon enigszins verminderd wordt. Wil jij een beloning voor je vasten en die van een ander? Doneer dan een bedrag door op de volgende link te klikken: https://bunq.me/RamadaaniftaarRoermond

 

 

Geplaatst door: Angela Hokstam